دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

برداشت


برداشت محصول خربزه بايد در مرحله رسيده کامل انجام گيرد. زيرا فقط در اين مرحله است که ميوه به‌حداکثر شيرينى و مرغوبيت مى‌رسد. البته اگر ميوهٔ خربزه پس از رسيدن کامل در روى بوته بماند بر قند آن افزوده نشده و گوشت آن هم نرم و لزج مى‌شود. براى تشخيص رسيده بودن ميوه‌ از علائم و مشخصات زير استفاده مى‌شود:
- ايجاد شکاف‌هاى باريک در ناحيه اتصال ميوه به‌دم آن
- برجسته شدن شبکه روى پوست ميوه
- نرم شدن نوک ميوه


همچنین مشاهده کنید