سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت روستایی


ـ مواد لازم:
هویج: ۲ عدد
کرفس خرد شده: قدری
نخود فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
لوبیا سفید: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب سبزی: ۰.۳ لیتر
آب گوشت: ۰.۷ لیتر
پیاز: ۱ عدد
گل کلم: ۱ عدد
سیب‌زمینی: ۲ عدد
کره: قدری
شکر: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقه‌حلقه بریده و به آن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیم‌ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید. همین که آب بجوش آمد، سیب زمینی‌ها را خرد کرده با نخود و لوبیا، در آبگوشت بریزید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد.


همچنین مشاهده کنید