شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش ماش


ـ مواد لازم:
ماش: ۲۷۵ گرم
لوبیا قرمز: ۷۵۰ گرم
برنج: ۲۵۰ گرم
روغن: ۱۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
ماش را در آب‌جوش ریخته و با کفگیر پوست‌های آن را که روی آب جمع می‌شود بگیرید، بعد خورده برنج را در آن ریخته و شش عدد پیاز به همراه چند عدد شلغم نسبتاً کوچک و چند قطعه کدو حلوائی بریزید. پس از اینکه آش پخت، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کرده بگذارید تا چند دقیقه دیگر هم روی آتش بماند.


همچنین مشاهده کنید