یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
آش ساک
ـ مواد لازم: |
اسفناج: ۲۰۰۰ گرم |
لپه: ۰.۵ فنجان |
آرد برنج : ۱ فنجان |
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم |
روغن: ۱۰۰ فنجان |
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری |
آب غوره: ۲ فنجان |
تخم مرغ: ۵ عدد |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم. در صورت مصرف لپه آن را با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملاً بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه میکنیم و داخل آش میریزیم، بعد اسفناج را تمیز و خرد میکنیم و به آش اضافه مینمائیم، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و بهتدریج داخل آش میریزیم و بههم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود و میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم، تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک میزنیم و مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز کمکم داخل آش میریزیم و بههم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم و روی آش را کمی نعناع داغ میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی دولت حجاب مجلس دولت سیزدهم گشت ارشاد جمهوری اسلامی ایران رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
هواشناسی سیل تهران پلیس قتل شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت بازار مسکن
زنان سریال سریال حشاشین سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات فناوری اپل هوش مصنوعی گوگل سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا