یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ترشی هویج
۱. روش اول: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
نعناع: ۱۰۰۰ گرم |
سیر: ۵۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک میریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه میریزیم بهطوری که روی هویجها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت. |
۲. روش دوم: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
شیشه را با هویج پوست کنده پر میکنیم و مقداری نمک لابلای هویجها میپاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر میکنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شورای شهر تهران سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی قیمت طلا مسکن دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما مهران غفوریان رهبر انقلاب موسیقی سریال تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی سپاهان لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
باتری گوگل اپل اینستاگرام آیفون پهپاد تبلیغات ناسا عکاسی
کاهش وزن بیمارستان چای توت فرنگی جامعه پزشکی چاقی آلرژی