شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

ناهار در مدرسه


ناهار در مدرسه
برخی مادران به فرزندان خود برای صرف ناهار در مدرسه ، خوراكیهایی در ظــروف دربسته می دهند .
این كار اگر بدون رعایت نكات بهداشتی صورت گیرد ممكن است برای سلامت كودكان خطرناك باشد ، بویژه با توجه به اینكه آنان مجبورند چند ساعت این خوراكیها را در دمای داخل كلاس نگه دارند . مهمترین نكته برای جلوگیری از رشد میكروبها در درون غذا سرد نگهداشتن آن است كه ایده آل آن است كه اولیاء مدرسه چاره ای برای آن بیندیشند . رعایت نكات زیر نیز مفید است :
▪ استفاده از ظروف عایق برای نگهداری غذای مدرسه بچه ها
▪ شسشتوی ظرف غذا با مایع ضدعفونی كننده حداقل هفته ای یكبار
▪ نگهداری ظرف غذا داخل كیسه یخ در مدرسه
▪ استفاده از خوراكیهایی كه از قبل به اندازه ای سرد شده اند كه تا چند ساعت دمای آنها پایین می ماند
▪ استفاده از خوراكیهایی كه پختنی نیستند
▪ شستشوی دقیق و ضدعفونی كردن سبزی ها و میوه
▪ توصیه به شستن دستها با آب و صابون قبل از غذا خوردن به دانش آموزان
▪ استفاده از آب میوه های پاستوریزه بجای انواع خانگی
▪ پرهیز از مصرف خوراكیهای دیگران
▪ پرهیز از تماس دست با اشیاء و افراد دیگر هنگام غذا خوردن
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید