جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


فرآوری شیر و تکنولوژی تولید محصولات شیری


فرآوری شیر و تکنولوژی تولید محصولات شیری
نویسنده : تصویری، فاطمه,فرشادفر، شعله,جباری، حمیدرضا
شماره کنگره : ۴ف۴ف/۵/SF۲۵۰
شابک : ۹۶۴-۹۶۴۴۶-۲-۸
رده دیویی : ۶۳۷
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۰۶
تعداد صفحه : ۴۴۷
نوبت چاپ : ۱

در اين كتاب ضمن معرفي اجمالي شير و تركيب اجزاي آن، خواص فيزيكي شير بررسي گرديده و در پي ان، روش‌ها و تجهيزات مورد نياز شير به منظور فرآوري شير، و سپس محصولات لبني نظير خامه، كره، پنير، ماست و بستني معرفي شده است. مطالب بعدي، معرفي محصولات لبني نسبتا جديدتر از جمله شير غليظ شده و شيرخشك است. افزون بر آن، فصلي از كتاب به فرآوري آب پنير و توليد محصولات جانبي از آن اختصاص دارد. در ادامه برخي تجهيزات و واحدهاي مهم اين صنعت نظير تبيخيركننده‌هاي فيلم ريزشي، خشك‌كن‌هاي پاششي، خشك‌كن بستر سيالي و كريستاليزر آب پنير معرفي شده است. ضمايم اين كتاب شامل بررسي اثر حرارت آزمايش‌هاي شيرخشك، نمودارهايي به منظور تعيين خواص فيزيكي شير، و تاثير جنس تجهيزات مورد استفاده در صنايع لبني پركيفيت شير و فراورده‌هاست.