شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آیا مواد نگه دارنده مواد غذایی مضر هستند؟


اگر مواد نگه دارنده به درستی انتخاب شوند، حتی مفید نیز هستند. ویتامین Cیك ماده‏ی نگه دارنده است. هم‏چنین ویتامین .Eنگه دارنده‏های شیمیایی مثل BHAو BHTآنتی‏اكسیدان‏هایی هستند كه از فساد مواد غذایی جلوگیری می‏كنند. نیترات‏ها و نیتریت‏ها نیز افزودنی‏هایی هستند كه به سوسیس و كالباس اضافه می‏شوند و انسان را در مقابل یك باكتری كشنده محافظت می‏كنند. البته مصرف بیش از حد نیترات‏ها و نیتریت‏ها نیز خود می‏تواند سرطان‏زا باشد. برخی افزودنی‏های دیگر، غذا را در مقابل كپك زدن محافظت می‏كنند. برخی كپك‏ها، به خصوص آن‏هایی كه در غلات وجود دارند، سرطان‏زا هستند.
منبع : واحد مرکزی خبر