یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


فرهنگ تغذیه


فرهنگ تغذیه
گردآورنده : صفوی‌گلپایگانی - رضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۵/۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : وزیری
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۵۶۶
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۲۶۲-۲۶-۰

'فرهنگ تغذیه 'کتابی است که با هدف آشنا نمودن خوانندگان با خواص مواد خوراکی و طرز استفاده صحیح از آنها تدوین شده است .فصل نخست کتاب مربوط به آشنایی با مواد غذایی و فصل دوم درباره راهنمای انتخاب و تهیه اغذیه است .در فصل‌های بعدی, موضوعاتی از این قبیل مطرح شده است :هیدرات‌های کربن, پروتئین‌ها, اسیدهای آمینه, چربی‌ها, مهندس ژنتیک, مواد فتوشیمیک, و ویتامین‌ها .