یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
بررسی شرایط محیطی و محاسبه نیازهای حرارتی کشت پسته در دشت برخوار
پسته یک محصول ایرانی بوده و براساس کتیبههای یونانی و حکایتهای تاریخی کشت آن در کشور ما به ۳ تا ۴ هزار سال پیش میرسد. از زمان کاشت تا رسیدن محصول پسته، رشد این گیاه یازده مرحله فنولوژی متورم شدن جوانهها، بازشدن جوانهها، گلدهی، ریزش گلها، پنجهزنی و پهن شدن برگها، تشکیل پوسته روئین، تشکیل پوسته چوبی، رسیدگی کامل، زمان برداشت، زردشدن و ریزش برگها را پشت سر میگذارد.
طول هر مرحله بستگی به میزان کل حرارتی دارد که گیاه در آن مرحله دریافت داشته است، لذا هر گیاه برای این که دوره تکاملی رشد خود را در طول سال به حد کمال برساند به مقداری حرارت نیاز دارد.
جواد خوشحال دستجردی
سمیه شهسواری
سمیه شهسواری
منبع : حوزه معاونت تحقیقات و فناوری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی فضای مجازی ستاد انتخابات کشور رئیس جمهور دولت سیزدهم
تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله افغانستان سیل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی پلیس بارش باران سلامت
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو گاز حقوق بازنشستگان بورس بازار خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت ایران خودرو هوش مصنوعی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال تئاتر
فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار رئال مادرید لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس سپاهان بازی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال
خورشید شفق قطبی ناسا ایلان ماسک ایالات متحده مریم میرزاخانی نوآوری اپل طوفان خورشیدی گوگل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
سرطان آلزایمر تغذیه رژیم غذایی کاهش وزن فشار خون قهوه استرس زیبایی توت فرنگی بارداری