پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای اجرای استاندارد ایزو 9001 و 9002 در صنایع فرآوری موادغذایی


راهنمای اجرای استاندارد ایزو 9001 و 9002 در صنایع فرآوری موادغذایی
کد کتاب : ۱۲۰۲۴۹۰
نویسنده : فاطمه عرفانیان‌تقوایی,علیرضا عرفانیان‌تقوایی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۷۸۱۲۲۸
رده دیویی : ۶۲۹.۲۳۴
قیمت : ۱۴۵۰۰
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۰
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۳۰-۷۴۵-X
موضوع : استاندارد ایزو ۹۰۰۱,استاندارد ایزو ۹۰۰۲