جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
خوراک زبان
● مواد لازم:
▪ زبان بزرگ گاو یک عدد یا زبان گوساله دو عدد
▪ سبزی معطر (نعناع- ترخان- جعفری) یک دسته
▪ سیر دو سه حبه
▪ سس گوجه فرنگی دو پیمانه
▪ قارچ نیم کیلو
▪ پوره سیب زمینی و پوره عدس دو پیمانه
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ پیاز متوسط ۲ عدد
▪ کره ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
زبان غذای بسیار لذیذی است ولی مدت طبخ آن طولا نی است . زبان را بدقت تمیز میکنیم مقداری آب روی زبان میریزیم بطوریکه روی آن را بگیرد ظرف زبان را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید کف روی زبان را یکی دوبار می گیریم و بعد یک دسته سبزی معطر و دانه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را داخل زبان می ریزیم و در ظرف را می بندیم و می گذاریم زبان با حرارت ملایم بپزد . وقتی زبان پخت باید نصف لیوان آب داشته باشد. در اواخر طبخ کمی نمک به زبان می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند بعد زبان را از ظرف خارج می کنیم و داغ داغ پوست آنرا می گیریم و می گذاریم سرد شود بعد آنرا با کارد تیز ورقه ورقه می بریم . در صورت مصرف قارچ تازه قارچ را می شوییم و خرد میکنیم و در کره کمی سرخ می کنیم بطوریکه آب قارچ کشیده شود قارچ را در سس گوجه فرنگی می ریزیم و آب زبان را صاف و به سس اضافه می کنیم و می گذایم سس جند جوش بزند و کمی غلیظ شود زبان را بدرازا یک طرف دیس می گذاریم اطراف زبان را یک ردیف جعفری میریزیم و طرف مقابل زبان را کنار دیس دو ردیف پوره سیب زمینی و عدس با قیف می ریزیم و فاصله بین پوره و زبان را با سس قارچ پر میکنیم ممکن است اطراف دیس را با چند قارچ درسته سرخ شده تزیین کنیم.
▪ زبان بزرگ گاو یک عدد یا زبان گوساله دو عدد
▪ سبزی معطر (نعناع- ترخان- جعفری) یک دسته
▪ سیر دو سه حبه
▪ سس گوجه فرنگی دو پیمانه
▪ قارچ نیم کیلو
▪ پوره سیب زمینی و پوره عدس دو پیمانه
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ پیاز متوسط ۲ عدد
▪ کره ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
زبان غذای بسیار لذیذی است ولی مدت طبخ آن طولا نی است . زبان را بدقت تمیز میکنیم مقداری آب روی زبان میریزیم بطوریکه روی آن را بگیرد ظرف زبان را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید کف روی زبان را یکی دوبار می گیریم و بعد یک دسته سبزی معطر و دانه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را داخل زبان می ریزیم و در ظرف را می بندیم و می گذاریم زبان با حرارت ملایم بپزد . وقتی زبان پخت باید نصف لیوان آب داشته باشد. در اواخر طبخ کمی نمک به زبان می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند بعد زبان را از ظرف خارج می کنیم و داغ داغ پوست آنرا می گیریم و می گذاریم سرد شود بعد آنرا با کارد تیز ورقه ورقه می بریم . در صورت مصرف قارچ تازه قارچ را می شوییم و خرد میکنیم و در کره کمی سرخ می کنیم بطوریکه آب قارچ کشیده شود قارچ را در سس گوجه فرنگی می ریزیم و آب زبان را صاف و به سس اضافه می کنیم و می گذایم سس جند جوش بزند و کمی غلیظ شود زبان را بدرازا یک طرف دیس می گذاریم اطراف زبان را یک ردیف جعفری میریزیم و طرف مقابل زبان را کنار دیس دو ردیف پوره سیب زمینی و عدس با قیف می ریزیم و فاصله بین پوره و زبان را با سس قارچ پر میکنیم ممکن است اطراف دیس را با چند قارچ درسته سرخ شده تزیین کنیم.
منبع : سایت کامتونت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
ترافیک سیل شهرداری تهران فضای مجازی پلیس تعطیلی مدارس تهران هواشناسی قتل بارش باران آموزش و پرورش سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو قیمت طلا مالیات نفت نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران حضرت معصومه (س) سینما سینمای ایران سریال دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین جو بایدن ترکیه حمله به رفح مصر نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال
فناوری ایلان ماسک فیبرنوری اپل ناسا مغز
تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب