شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

خودتان را به خاگینه دعوت کنید


خودتان را به خاگینه دعوت کنید
خاگینه هم می تواند صبحانه شما باشد و هم عصرانه و چنان چه رژیم لاغری هم داشته باشید وعده خوبی برای شام و ناهار است، چنان چه نام وبلاگ تان را هم خاگینه گذاشته اید حالی اساسی به تخم مرغ داده اید!
● مواد لازم فقط برای فقط خودتان:
▪ دو تا تخم مرغ
▪ ۵،/۱ قاشق آرد،
▪ یک قاشق شکر،
▪ کمی کره و روغن زیتون
● شیوه پخت:
تخم مر غ ها را در یک کاسه بشکنید و حین هم زدن آرد را هم آرام آرام اضافه کنید تا گوله نشود حال یک قاشق شکر را هم بیفزایید و دوباره هم بزنید و کره و روغن زیتون را در تابه بریزید (کره به تنهایی می سوزد اما ریختن روغن زیتون مانع سوختن آن می شود) و مایه را در تابه ریخته و شعله گاز را کم کنید و در تابه را ببندید. خاگینه خیلی زود پف می کند و به محض قهوه ای شدن لبه ها آن را برگردانید و زمان سرو کردن آن در یک بشقاب چینی، به یاد دوران بچگی تان خواهید افتاد که حین آماده شدن خاگینه بی تاب می شدید و مادر شما را به صبر دعوت می کرد. چاشنی این غذای ساده ایرانی گوجه فرنگی و سبزی خوردن است.
● سفارش های همیشگی سر آشپز
۱) به هیچ وجه بادمجان کشک بادمجان را سرخ نکنید!
۲) زرشک را به همراه برنج دم نکنید راهش این است: زعفران و کره و شکر و زرشک و یک قاشق آب داغ و بعدش هم خلاص.
۳) مرصع پلو اسمش مانند سلاله شاهزاده هاست، پرطمطراق است اما در واقع چنین هم نیست با خلال بادام و پسته و پوست پرتقال و زرشک هم می توان سروته قضیه را هم آورد .
۴) به هیچ وجه آلو به فسنجان اضافه نکنید در عوض به فکر رب انارش باشید .
۵) چاشنی خورش کرفس یا آبغوره است یا آبلیمو بنابراین دور لیمو عمانی را خط بکشید .
۶) ته دیگ سبزی پلو و شویدپلو برگ های سبز و بزرگ کاهو است. برای ته دیگ کلم پلو و زیره پلو برش های بزرگ پیاز را امتحان کنید، نان لواش و سیب زمینی را هم که عالم و آدم همه بلدند.
۷) سیر تازه لابه لای سبزی پلو، طعم دیگری به این غذا می بخشد.
۸) اخیرا روغن زیتون با طعم های مختلفی همچون ریحان و مرزنگوش و رزماری و … به بازار آمده است بد نیست ذائقه تان را کمی دستکاری کنید. راحت ترین استفاده از این نوع روغن ها ریختن آن روی سالاد است.
منبع : روزنامه جوان