دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


روشهای منجمد کردن مواد غذایی


روشهای منجمد کردن مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۶۹۱۰۳
نویسنده : سعید رضوی,بهزاد ناصحی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۲۳۱
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قیمت : ۳۰۰۰
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۹
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۴-۹۴-۲
موضوع : مواد غذایی - نگهداری - سردسازی