شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


آشپزی از فرانسه تا مراکش: دسرها, شیرینی‌ها و نوشیدنی‌ها


آشپزی از فرانسه تا مراکش: دسرها, شیرینی‌ها و نوشیدنی‌ها
نویسنده : کیانی - منیره
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۷/۲۶
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/آ۱ک۹
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۳
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۲۶-۰۹-۸