پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


مجموعه تغذیه و تندرستی: الیاف غذایی, قندها, ویتامین‌ها, چربی‌ها, چاشنی‌ها و پروتئین‌ها


مجموعه تغذیه و تندرستی: الیاف غذایی, قندها, ویتامین‌ها, چربی‌ها, چاشنی‌ها و پروتئین‌ها
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۵/۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : رحلی
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۲۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۴۹-۰۰۹-۲

این کتاب مجموعه‌ای شش جلدی حاوی اطلاعاتی درباره انواع خوراکی‌ها و اجزای تشکیل دهنده مواد خوراکی است که برای نوجوانان به فارسی ترجمه شده و با طرح‌ها و تصاویر رنگی همراه گردیده است .در جلدهای ششگانه این مجموعه, به ترتیب, از 'پروتئین‌ها', 'چربی‌ها', 'قند', 'ویتامین‌ها', 'الیاف 'و 'چاشنی‌ها ' سخن به میان می‌آید .مخاطبان در این مجموعه علاوه بر آگاهی از منشا مواد خوراکی مختلف, با فواید, موارد مصرف, احتیاج بدن به آنها, نحوه به دست آوردن و چگونگی از بین رفتن, نیز به دست آوردن طریقه صحیح استفاده از خوراکی‌ها آشنا می‌شوند .صفحات پایانی هر کتاب به شرح و معنی واژه‌های علمی و تخصصی متن اختصاص یافته است .لازم به توضیح است که این مجموعه به صورت مستقل در شش جلد قبلا چاپ و منتشر گردیده است .