جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی داغ در سرمای زمستان"


سیب زمینی داغ در سرمای زمستان"
"برای داشتن سیب زمینی تنوری معرکه، بیرونش را با چنگال سوراخ کنید. چند قطره روغن زیتون به آن بزنید و بعد روی تمام پوستش بمالید. بعد از آن به تمام سطح آن نمک بمالید. این طوری پوست سیب زمینی ترد و خوشمزه می‌شود."
" چون نمک طعام بی آب است - یعنی بلوری فاقد مولکولهای آب است - به مایعات علاقه دارد و آنها را می‌مکد. نمک رطوبت اضافی پوست سیب زمینی را بیرون می‌کشد. به این ترتیب پس از پخته شدن در فر، پوست سیب زمینی ترد می‌شود.
منبع : تبیان