سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایع‌غذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی


شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایع‌غذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی
نویسنده : فاطمی - سیدحسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۲/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۲۵-۰۲۰-۲

مباحث اصلی کتاب مربوط است به آن دسته از تغییرات شیمیایی که در هنگام تولید, نگهداری و جابه‌جایی مواد غذایی به وجود می‌آید .نگارنده مباحث اصلی کتاب را با این موضوعات پی می‌گیرد :((آب)), ((پراکندگی اجزائ در سیستم‌های غذایی)), ((پروتئین‌ها)), ((لیپیدها)), ((کربوهیدراتها)), ((آنزیم‌ها)), ((رنگ مواد غذایی)), ((ویتامین‌ها و مواد معدنی)), ((طعم مواد غذایی)), ((افزدونی‌های غذایی)) و ((ترکیبات نامطلوب در مواد غذایی)) .