دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


خواص عسل خمین


تاریخ نشر : ۸۴۰۹۱۵
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۷۵۲۰-۰۵-۰
رده دیویی : ۶۱۵.۳۲
نوع اثر : تهیه و تنظیم
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : خوانسار
تهیه کننده : غلامی - حسین

نگارنده در این کتاب، ضمن بیان تاریخچه‌ی عسل، کاربرد آن در درمان بیماری‌ها، و تاثیرات مثبت آن بر دستگاه‌های مختلف بدن، طرز تهیه‌ی شربت‌ها، کمپوت‌ها، مرباها، حلواها، کیک‌ها و شیرینی‌ها، و سالادها و دسرها را با استفاده از عسل بازگو می‌کند. در پایان نیز، خواص فیزیکی، شیمیایی، و درمانی ژله رویال (عسل سلطنتی) را به همراه طریقه و موارد مصرف، مقدار و مدت مصرف، و نیز شیوه‌ی جمع‌آوری و نگه‌داری آن ذکر می‌کند.