شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
نان نخودچی
● مواد لازم:
▪ (آرد نخودچی نرم : ۳ پیمانه )معادل ۶۰۰ گرم,
▪ پودر شكر : ۱۵۰ گرم,
▪ روغن جامد : دو قاشق چایخوری,
▪ هل كوبیده و خلال پسته : مقداری
● طرز تهیه:
پودر شكر و روغن را با همزن برقی می زنیم تا بصورت كرم درآید. هل و آرد نخودچی را هم در مایع ریخته و خوب ورز می دهیم تا خمیر چسبندگی پیدا كند. اگر خمیر چسبندگی پیدا نكرد میتوانید یكبار آنرا از چرخ گوشت رد كنید سپس خمیر را در كیسه نایلونی ریخته و میگذاریم به مدت بیست و چهار ساعت بماند این خمیر هرچه بیشتر بماند نتیجه كار بهتر خواهد شد خمیر را روی سطحی صاف به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با قالب مخصوص نان نخودچی قالب می زنیم بعد روی قالبها خلال پسته یا پودر پسته می ریزیم و آنها را در سینی می چینیم. سینی شیرینی را درون پنجره وسط فر قرار می دهیم كه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم. وقتی نان نخودچیها را از فر در می آوریم چون نرم است باید هفت الی هشت ساعت در محلی خنك بماند بعدا آنها را از درون سینی برداشته و در ظرف مورد نظر می چینیم .
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان چین انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حسن روحانی جنگ نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران سازمان هواشناسی اصفهان شهرداری تهران پلیس قوه قضاییه معلم
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال موسیقی بی بی سی سینمای ایران عفاف و حجاب دفاع مقدس
هوش مصنوعی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه سوئیس تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون طول عمر