شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


چای


نویسنده : ک - ویلسون
مترجم : میرنیا - سیدخلاقابراهیمی - رضا
ویراستار : ضیائ‌تباراحمدی - خالقپیروز - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۶/۱۲
رده دیویی : ۶۳۳.۷۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۲۷۱/م۹ج۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰

در پیش‌گفتار این کتاب, اطلاعاتی درباره محرک‌های غیر الکلی, مصرف انسان از ترکیبات محرک, مواد تولید کننده طعم, منشا و گسترش چای و نظایر آن مطرح شده است. مباحث اصلی کتاب عبارت‌اند از: 'گیاه‌شناسی و اصلاح گیاه چای', 'محدودیت‌های آب و هوایی, مدیریت و نیازمندی‌های خاک', 'مدیریت مزرعه', 'عناصر غذایی معدنی و کودها', 'کنترل آفات, بیماری‌ها و علف‌های هرز' و 'فرآوری محصول در مزرعه و برای فروش به صورت بسته‌بندی‌های کوچک'.


همچنین مشاهده کنید