دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

پلو اندونزی و کباب


پلو اندونزی و کباب
● مواد لازم برای کباب:
▪ گوشت گوساله چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز ۱عدد
▪ پودر فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ سفیده تخم‌مرغ زده شده ۱عدد
▪ روغن نباتی مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
▪ مواد لازم برای پلو:
▪ تخم‌مرغ زده شده ۲عدد
▪ سس سویا ۱قاشق غذاخوری
▪ روغن بادام زمینی ۴/۱ پیمانه
▪ پیاز خرد شده ۲عدد
▪ سیر ۲حبه
▪ فلفل قرمز خرد شده ۲/۱ فلفل
▪ فلفل سبز خرد شده ۲/۱ فلفل
▪ پودر فلفل سیاه یا قرمز ۱قاشق چایخوری
▪ سینه مرغ بی‌استخوان ۱عدد
▪ فیله گوسفند یا گوساله ۳۷۵ گرم
▪ میگوی نپخته ۲۵۰ گرم
▪ جوانه لوبیا ۱۲۵ گرم
▪ برنج پخته ۲ پیمانه و ۴/۱ پیمانه
▪ گشنیز تازه خرد شده ۱قاشق غذاخوری
● طرز تهیه
برای تهیه کباب‌های قلقلی، ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز، فلفل، کاری و نمک و سفیده تخم‌مرغ در کاسه‌ای خوب مخلوط کنید و خوب ورز بدید. بعد آنها را به شکل کوفته‌های قلقلی کوچکی در آورید. سپس کوفته قلقلی‌ها را به مدت ۵دقیقه در روغن سرخ کنید تا آنها کاملا طلایی رنگ و پخته شوند. سپس گوشت‌ها را از روغن در آورده و در صافی گذاشته تا روغن آنها خارج شود. بعد آنها را داخل سیخ‌های کوچک کباب کنید و کنار بگذارید. برای تهیه پلوی اندونزیایی، تخم‌مرغ‌ها و یک قاشق چایخوری از سس سویا را داخل کاسه‌ای خوب با هم مخلوط کنید. ۱قاشق روغن بادام زمینی یا ( هر روغن گیاهی دیگر) را در یک ماهیتابه داغ کنید و مخلوط تخم مرغ را درون آن ریخته و بگذارید بدون هم زدن بپزد. بعد این املت را از ماهیتابه بیرون آورده و نیمی از آن را برش بزنید و نیمی دیگر را ریش‌ریش بلند کنید و کنار بگذارید. بقیه روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید و پیازها، سیر، فلفل قرمز، فلفل سبز را برای ۳ تا ۴ دقیقه تا زمانی که پیاز‌ها کاملا نرم شوند سرخ کنید و سپس گوشت مرغ و فیله گوساله را به آن اضافه کنید و پودر فلفل را نیز افزوده و بگذارید حدود هشت الی ۱۰ دقیقه سرخ شوند و بپزند. میگوها، جوانه لوبیا و برنج را برای پنج دقیقه یا بیشتر داخل مواد ماهیتابه بریزید تا مواد با هم کمی پخته شوند. پس از آن گشنیز، تخم مرغ‌هایی که برش زده بودید را به همراه سس سویا داخل مواد قبلی بریزید و برای یک تا دو دقیقه دیگر با مواد گرم کنید. برای سرو غذا برنج را در مرکز بشقاب یا دیس بریزید و روی آن را تخم‌مرغ‌های ریش‌ریش را بپاشید و سیخ‌های کباب قلقلی را روی سطح برنج بگذارید. این غذا برای شش نفر کافی است.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید