شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کلم‌ پلو شیرازی‌


● مواد لازم‌ جهت‌ پلو:
▪ برنج‌: ۶ پیمانه‌ یا یك‌ كیلوگرم‌
▪ كلم‌ خرد شده‌: یك‌ كیلوگرم‌
▪ سبزی‌ (شوید، تره‌، ترخان‌ و ریحان‌) خردشده‌: نیم‌ كیلوگرم‌
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن‌، نمك‌، فلفل‌ و آب‌لیمو: به‌ اندازه‌ كافی‌
▪ مواد لازم‌ جهت‌ كوفته‌ ریزه‌:
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ آرد نخودچی‌: ۴ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ پیاز: یك‌ عدد
▪ روغن‌، نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ اندازه‌ كافی‌
● طرز تهیه‌:
برنج‌ را با مقداری‌ نمك‌ چند ساعت‌ خیس‌می‌كنیم‌، كلم‌ها را پوست‌ كنده‌ به‌ صورت‌ خلال‌،خرد و با نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌ سرخ‌ می‌كنیم‌ ودر حین‌ سرخ‌ شدن‌ دو قاشق‌ آب‌لیمو به‌ آن‌اضافه‌ می‌كنیم‌. سبزی‌ را پس‌ از این‌ كه‌ تمیزكردیم‌، شسته‌ و خوب‌ خرد می‌كنیم‌. برنج‌ را بانصف‌ قاشق‌ مرباخوری‌ زردچوبه‌ می‌جوشانیم‌ وآبكش‌ می‌كنیم‌، سبزی‌ و كلم‌ سرخ‌ شده‌ را درصافی‌ با برنج‌ مخلوط می‌كنیم‌ و در قابلمه‌می‌ریزیم‌ و دم‌ می‌كنیم‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید