یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
میگو پلو
برنج : ۵۰۰ گرم
میگو تاره : ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۱ فنجان
کره : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
پودر کاری : ۱ قاشق سوپخوری
خامه : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ پخته : ۴ عدد
نمک : قدری
برنج را با ۱۰۰ گرم روغن و کمی نمک به شکل کته ساده طبخ میکنیم بعد به طریق زیر سس این خوراک را آماده مینمائیم. آرد را با ۵۰ گرم کره کمی سرخ میکنیم رب گوجه فرنگی را در آبگوشت حل کرده حرارت زیر آرد را ملایم مینمائیم و آب گوشت را کم کم داخل آرد سرخ کرده میریزیم بههم میزنیم تا سس کاملاً لطیف شود. کمی نمک و پودر کاری را اضافه میکنیم بعد ۲ تا ۳ جوش در صورتیکه سس کمی غلیظ بود کمی آب میریزیم و میگوهای آماده شده را اضافه میکنیم. ظرف گرد قشنگی را انتحاب میکنیم میگو را از روی آتش بر میداریم خامه را با آن مخلوط میکنیم. و آن را وسط ظرف میریزیم و برنج را به شکل دایره دور میگو میکشیم و تخم مرغها را چهار قاچ کرده و اطراف برنج را با تخم مرغ و چند برگ جعفری تزئین مینمائیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
● طرز دم کردن کته ساده:
به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم، بار کرده زیرش را آتش میکنیم، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود، کمی دیگر آب در آن میریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بهعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) روی برنج میریزیم و در ظرف را میگذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم مینمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم میکنیم نیم ساعت دیگر میگذاریم برنج دم بکشد.
برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلو کباب) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئی که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیدهتر میشود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر میشود.
میگو تاره : ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۱ فنجان
کره : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
پودر کاری : ۱ قاشق سوپخوری
خامه : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ پخته : ۴ عدد
نمک : قدری
برنج را با ۱۰۰ گرم روغن و کمی نمک به شکل کته ساده طبخ میکنیم بعد به طریق زیر سس این خوراک را آماده مینمائیم. آرد را با ۵۰ گرم کره کمی سرخ میکنیم رب گوجه فرنگی را در آبگوشت حل کرده حرارت زیر آرد را ملایم مینمائیم و آب گوشت را کم کم داخل آرد سرخ کرده میریزیم بههم میزنیم تا سس کاملاً لطیف شود. کمی نمک و پودر کاری را اضافه میکنیم بعد ۲ تا ۳ جوش در صورتیکه سس کمی غلیظ بود کمی آب میریزیم و میگوهای آماده شده را اضافه میکنیم. ظرف گرد قشنگی را انتحاب میکنیم میگو را از روی آتش بر میداریم خامه را با آن مخلوط میکنیم. و آن را وسط ظرف میریزیم و برنج را به شکل دایره دور میگو میکشیم و تخم مرغها را چهار قاچ کرده و اطراف برنج را با تخم مرغ و چند برگ جعفری تزئین مینمائیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
● طرز دم کردن کته ساده:
به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم، بار کرده زیرش را آتش میکنیم، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود، کمی دیگر آب در آن میریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بهعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) روی برنج میریزیم و در ظرف را میگذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم مینمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم میکنیم نیم ساعت دیگر میگذاریم برنج دم بکشد.
برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلو کباب) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئی که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیدهتر میشود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر میشود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا تورم
تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ اینترنت گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی خواب موز سلامت روان بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا