سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

برای کدبانوی‌ ایرانی‌


برای کدبانوی‌ ایرانی‌
پوست برخی از پیازها، از جمله پیاز سفید به سختی كنده می‌شود، اگر پیاز تازه و سفید را به مدت دو دقیقه در آب جوش فرو برید، به آسانی پوست آن كنده خواهد شد.
_ بعضی از خانم‌های خانه‌دار از پوست كندن باقالا گله دارند، برای آسان شدن كار و برای جدا كردن باقالا از پوست دوم آن، قدری نمك روی آنها بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست‌شان را جدا كنید. روش دیگر هم آن است كه دانه باقالا را قبل از پوست كندن، از وسط با كارد به دو نیم كنید، با فشار مختصری، مغز باقالا بیرون خواهد پرید!
_ برای آنكه از تندی پیاز بكاهید و به اصطلاح آن را شیرین كنید، پیاز را به صورت حلقه حلقه از هم جدا كنید. سپس به مدت یك ساعت در آب سرد بگذارید. پیاز شیرین برای سالاد بسیار مناسب است.
_ برای آن‌كه قارچ، هنگام سرخ شدن در روغن، سفت و سفید بماند، در ازای هر ۲۵۰ گرم كره یا روغن، یك قاشق مرباخوری، آب لیمو به آن اضافه كنید.
منبع : خانواده سبز