پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (بیسکویت, کیک, شیرینیها و سایر محصولات آردی)


راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (بیسکویت, کیک, شیرینیها و سایر محصولات آردی)
نویسنده : کاوین - استنلییانگ - لیندا
مترجم : ظفری - علی
مقدمه :طالقانی -
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۱۲
رده دیویی : ۶۴۱.۸۱۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۶۳ TX /ک۲ر۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۸-۴

کتاب حاضر با هدف راهنمایی برای حل مشکلات صنایع آرد به نگارش درآمده و در آن, خصوصیات مواد اولیه مورد نیاز صنایع آرد اعم از انواع آردها, روغن‌ها, بهبود دهنده‌ها و سایر مواد معرفی شده است.