پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آش ماش


ماش  :  ۲۷۵ گرم
لوبیا قرمز  :  ۷۵۰ گرم
برنج  :  ۲۵۰ گرم
روغن  :  ۱۰۰ گرم


ماش را در آبجوش ریخته و با کفگیر پوست‌های آن را که روی آب جمع می‌شود بگیرید، بعد خورده برنج را در آن ریخته و شش عدد پیاز به همراه چند عدد شلغم نسبتاً کوچک و چند قطعه کدو حلوائی بریزید.
پس از اینکه آش پخت، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کرده بگذارید تا چند دقیقه دیگر هم روی آتش بماند.