دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
نویسنده : محمودی - سوسنمعانی - سعیدهجدیکار - محمدترابی - پریسا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۲۶
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۷۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۶۰۱/م۳ب۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۴۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۱۱-۰۶-۵
در مجموعه حاضر ضمن شرح مفاهیم بهداشت مواد غذایی, علم تغذیه و عوارض و خطرات ناشی از مصرف غذای آلوده در جهان, شرایط و راههای انتقال آلودگی مواد غذایی, و روشهای سنتی و صنعتی سالم سازی و نگهداری مواد غذایی بررسی و تحلیل شده, همچنین انواع گروههای مواد غذایی معرفی شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مجلس دولت صادق زیباکلام انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم حجاب
هواشناسی تهران بارش باران شهرداری تهران قتل حج تمتع سیل سازمان هواشناسی سلامت پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار سایپا قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی مسکن دلار گاز بورس حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس تئاتر سریال
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری تبلیغات دبی ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری سلامت روان