چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
ترشی سبزی مخلوط
سرکه : ۱ لیتر
نمک : قدری
بادمجان : ۲۰۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب : ۱۰۰۰ گرم
هویج : ۱۰۰۰ گرم
گل کلم : ۱ عدد
لوبیا سبز : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
موسیر : ۳۰۰ گرم
کرفس خرد شده : ۳ فنجان
نعناع : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۱۰۰ گرم
ریحان : ۱۰۰ گرم
فلفل : ۱۰۰ گرم
بادمجانها را میتوانیم در فر یا روی آتش کبابی کنیم به حدی که پوست بادمجان بهراحتی کنده شده و گوشت آن کاملاً بپزد. بعد پوست بادمجانها را میکنیم و در الک یا آبکش چوبی میچینیم و روی آن را پارچه میکشیم و شیئ سنگینی روی پارچه قرار میدهیم تا آب بادمجان کاملاً گرفته شود (باید یک روز به این طریق بماند) بعد بادمجانها را روی پارچه میچینیم بازهم یک روز میگذاریم بماند تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود، مقداری نمک روی آنها میپاشیم و آنها را ساطوری میکنیم و مقداری سرکه روی آنها میریزیم و بههم میزنیم تا مایه کمی شل شود. بعد سبزیها را تمیز میکنیم و میشویم و رطوبت آنها را میگیریم بهطوری که به هیچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد میکنیم و بلافاصله در سرکه میریزیم تا سیاه نشود.
سپس خیار و هویج و گل کلم را و لوبیا سبز و سیب زمینی ترشی و کرفس و فلفل سبز را پوست و ریشه گرفته و ریز خرد میکنیم. کمی نمک به آنها میپاشیم و آنها را روی پارچهای پهن میکنیم و یک روز میگذاریم بماند تا رطوبت آنها نیز گرفته شود. بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط میکنیم و مقداری سرکه به حدی که ترشی زیاد شل نشود به آن اضافه میکنیم. ممکن است کمی گلپر کوبیده نیز به ترشی اضافه کنیم که عطر آن بیشتر شود. موسیر را مطابق دستور ترشی موسیر آماده میکنیم، بعد داخل ترشی میریزیم.
نمک : قدری
بادمجان : ۲۰۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب : ۱۰۰۰ گرم
هویج : ۱۰۰۰ گرم
گل کلم : ۱ عدد
لوبیا سبز : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
موسیر : ۳۰۰ گرم
کرفس خرد شده : ۳ فنجان
نعناع : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۱۰۰ گرم
ریحان : ۱۰۰ گرم
فلفل : ۱۰۰ گرم
بادمجانها را میتوانیم در فر یا روی آتش کبابی کنیم به حدی که پوست بادمجان بهراحتی کنده شده و گوشت آن کاملاً بپزد. بعد پوست بادمجانها را میکنیم و در الک یا آبکش چوبی میچینیم و روی آن را پارچه میکشیم و شیئ سنگینی روی پارچه قرار میدهیم تا آب بادمجان کاملاً گرفته شود (باید یک روز به این طریق بماند) بعد بادمجانها را روی پارچه میچینیم بازهم یک روز میگذاریم بماند تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود، مقداری نمک روی آنها میپاشیم و آنها را ساطوری میکنیم و مقداری سرکه روی آنها میریزیم و بههم میزنیم تا مایه کمی شل شود. بعد سبزیها را تمیز میکنیم و میشویم و رطوبت آنها را میگیریم بهطوری که به هیچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد میکنیم و بلافاصله در سرکه میریزیم تا سیاه نشود.
سپس خیار و هویج و گل کلم را و لوبیا سبز و سیب زمینی ترشی و کرفس و فلفل سبز را پوست و ریشه گرفته و ریز خرد میکنیم. کمی نمک به آنها میپاشیم و آنها را روی پارچهای پهن میکنیم و یک روز میگذاریم بماند تا رطوبت آنها نیز گرفته شود. بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط میکنیم و مقداری سرکه به حدی که ترشی زیاد شل نشود به آن اضافه میکنیم. ممکن است کمی گلپر کوبیده نیز به ترشی اضافه کنیم که عطر آن بیشتر شود. موسیر را مطابق دستور ترشی موسیر آماده میکنیم، بعد داخل ترشی میریزیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه دولت رافائل گروسی دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل فضای مجازی شهرداری سلامت
خودرو حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت طلا سایپا ایران خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت
رضا رویگری نمایشگاه کتاب تلویزیون تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران سینما موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح رژیم صهیونیستی ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ آیفون گوگل ناسا مایکروسافت باتری فضاپیما
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص بیمه زیبایی کاهش وزن دندانپزشکی