چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
دلمه مرغ
● مواد لازم برای ۶ نفر:
مرغ تمیز کرده کم چربی=۱ عدد
گرد لیمو عمانی=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نان لواش=۲ عدد
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن ۳ تا ۴ قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.
مرغ تمیز کرده کم چربی=۱ عدد
گرد لیمو عمانی=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نان لواش=۲ عدد
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن ۳ تا ۴ قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی مجلس ایران دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان قوه قضائیه رهبر انقلاب رئیس جمهور صادق زیباکلام مجلس یازدهم حسن روحانی
هواشناسی تهران قوه قضاییه قتل شهرداری تهران پلیس بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل حج تمتع
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا یارانه بانک مرکزی خودرو سایپا بازار خودرو بورس دلار مسکن ایران خودرو
کتاب فردوسی تئاتر نمایشگاه کتاب شاهنامه همایون شجریان سحر دولتشاهی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس حج
سرعت اینترنت وزارت علوم دانشگاه تهران فضا تحقیقات و فناوری وزیر علوم
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه ترکیه اوکراین افغانستان طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران فولاد خوزستان فولاد مهدی طارمی جواد نکونام بازی
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات تلفن همراه ناسا موبایل هواپیما فیبر نوری دوربین نوآوری شفق قطبی
وزارت بهداشت سرطان قهوه آلزایمر زوال عقل دیابت سازمان نظام پزشکی ویتامین کاهش وزن سلامت روان