یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کلم پلو شیرازی
● مواد لازم جهت پلو
برنج = ۶ پیمانه یا ۱ كیلو
كلم خرد شده =۱ كیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم كیلو
پیاز = ۲عدد
روغن، نمك، فلفل و آبلیمو =به اندازه كافی
مواد لازم جهت كوفته ریزه:
گوشت چرخ كرده =۳۰۰ گرم
آرد نخود چی =۴ قاشق غذا خوری
پیاز =۱عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافی
● طرز تهیه
برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس می كنیم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ می كنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می كنیم.
سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد می كنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبكش می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می كنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می كنیم.
● طرز تهیه كوفته ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده می كنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه می كنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در می آوریم و سرخ می كنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می كنیم.
كوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس می كشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می كنیم.
نكته۱:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد می كنیم مقداری نمك به آن می زنیم، بعد سرخ می كنیم.
نكته۲:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.
مریم اسلامی نژاد
برنج = ۶ پیمانه یا ۱ كیلو
كلم خرد شده =۱ كیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم كیلو
پیاز = ۲عدد
روغن، نمك، فلفل و آبلیمو =به اندازه كافی
مواد لازم جهت كوفته ریزه:
گوشت چرخ كرده =۳۰۰ گرم
آرد نخود چی =۴ قاشق غذا خوری
پیاز =۱عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافی
● طرز تهیه
برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس می كنیم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ می كنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می كنیم.
سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد می كنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبكش می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می كنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می كنیم.
● طرز تهیه كوفته ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده می كنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه می كنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در می آوریم و سرخ می كنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می كنیم.
كوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس می كشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می كنیم.
نكته۱:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد می كنیم مقداری نمك به آن می زنیم، بعد سرخ می كنیم.
نكته۲:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.
مریم اسلامی نژاد
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران جنگ رئیسی افغانستان گشت ارشاد
تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس دستگیری وزارت بهداشت سیل قتل سلامت کنکور سازمان هواشناسی تصادف
قیمت دلار مالیات خودرو قیمت خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران فیلم سریال پایتخت سینما موسیقی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس رئال مادرید
فناوری همراه اول تبلیغات گوگل اپل سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان ربات
خواب بارداری دندانپزشکی میوه مالاریا