شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل سبز با ماهی


دلمه فلفل سبز با ماهی
موادلازم:
فلفل سبزدلمه ای بزرگ ۸عدد
ماهی فیتوفاگ , آمور ,كپور یك كیلوگرم
سبزی(جعفری,گشنیز,شوید,تره ,نعنا,شنبلیله) یك كیلوگرم
پیازبزرگ ۲عدد
ادویه(فلفل ,سیركوبیده ونمك) بمیزان لازم
آرد گندم یا آرد نخودچی ۲قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یا سركه یا آبلیمو بمیزان لازم
پودر دارچین یك قاشق چای خوری

طرزتهیه:
داخل فلفها را خالی كرده بصورتیكه به پوسته خارجی آنها صدمه ای وارد نگردد.ماهی را در آب می پزیم تا نیم پز شود. سپس سبزی ها را خوب خردكرده , پیازها را خرد وبا روغن تفت می دهیم تا طلائی شوند. ماهی نیم پز را چرخ كرده سپس با سبزی های خرده شده مخلوط کرده, تفت می دهیم ومی گذاریم كمی بپزد. ادویه وفلفل وسیركوبیده را با آن مخلوط كرده وداخل فلفلها را با این مواد پر می كنیم،فلفلها رادر قابلمه چیده روی آتش ملایم قرار می دهیم ،سس گوجه فرنگی یا سركه ویا آبلیمو (سركه بهتراست) را با آرد گندم و پودر دارچین مخلوط كرده وروی دلمه ها می ریزیم .پس از پختن دلمه ها را در دیس چیده وبا جعفری ولیموترش تزئین می كنیم وسرسفره قرار می دهیم.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید