دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کباب میگو


کباب میگو
مواد لازم برای ۴نفر:
میگو بدون سر ۱كیلوگرم
روغن مایع نصف استكان
آب پیاز ۴قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سفید ۱قاشق چایخوری
نمك به مقدارلازم

طرزتهیه:
۱_ میگوها را پوست كنده وروده پشتی آن را خارج میكنیم .پس از شستن آنها را در صافی گذاشته تا آب آن گرفته شود. سپس آنها را در ظرفی ریخته و۲ قاشق زعفران روی آن می ریزیم وخوب مخلوط می كنیم , آنگاه روغن مایع , فلفل ، آب پیاز ونمك به میگوها اضافه ومخلوط می نماییم وآن را در محل خنكی به مدت ۲ الی ۳ ساعت نگهداری وسپس آن را به سیخ می كشیم.
۲_ برای كشیدن میگوها به سیخ , اول بایستی سیخ ها را چرب نموده ومیگوها را از قسمت خمیده به سیخ بكشیم وروی زغال گذاشته وموقع كباب نمودن روی میگوها را با كره آب شده چرب می نماییم تا موقعی كه رنگ آنها طلائی شود.
۳_ پس از كباب شدن آنها را در دیس بصورت ششلیك كشیده واطراف را با لیمو ترش , مارچوبه , خیارشور, جعفری ونخودفرنگی تزئین می نماییم .اكنون غذا حاضر است.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید