دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

فُلات نیاز مادران


فُلات از گروه ویتامین‌های ”ب“ است. این ماده در سبزیجات سبز، نان سبوس‌دار، حبوبات و لوبیای خشک یافت می‌شود، برای کاهش احتمال به دنیا آوردن نوزادی مبتلا به اسپینابیفیدا٭ حداقل یک ماه قبل از بارداری و سه ماه بعد از بارداری فُلات مصرف کنید.

٭ Spina bifida یک اختلال ماردزادی در بسته شدن مجرای نخاعی ستون فقرات است. به‌علت بسته نشدن مهره‌های ستون فقرات، نخاع و اعصاب و رشته‌های عصبی، در خارج مجرای نخاعی قرار گرفته و موجب فلج و یا ضعف حسی و حرکاتی می‌شوند.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید