دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

نان گردویی


نان گردویی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر)
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ وانیل ۱ قاشق مربا خودی
▪ شکر ۲ قاشق سوپخوری
▪ مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم
● طرز تهیه
داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاکائو سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
منبع : آشپزباشی