سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
سوپ جو
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
جو پوست گرفته پیمانه ( ۱۰۰ گرم نصف)
آب گوشت بدون چربی۶-۵ پیمانه
هویج رنده شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ گرم
سس سفید غلیظ دو پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: بهتراست جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آبگوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ستاد انتخابات کشور محمود احمدی نژاد انتخابات 1403 انتخابات ریاستجمهوری
طرح ترافیک ترافیک هواشناسی تهران شهرداری تهران بازنشستگان پلیس سازمان هواشناسی پلیس راهور دستگیری همسان سازی حقوق بازنشستگان محیط زیست
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو مالیات مسکن دلار گمرک دولت سیزدهم بانک مرکزی بازار خودرو
فضای مجازی تلویزیون سینما سریال حوزه علمیه دحوالارض سینمای ایران رسانه ملی شعر
هوش مصنوعی فناوری اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل سوریه جنگ غزه آمریکا لبنان روسیه حماس ترکیه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید رضا درویش کیلیان امباپه باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات همراه اول ربات اپل مریخ باتری
استرس گرمازدگی خودکشی افسردگی