یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پیتزای پنیر
خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
ترخون : ۲ قاشق سوپخوری
دارچین : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم. روغن و شیر را در یک فنجان اندازهگیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم.
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پیتزا میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
گوجه فرنگی را در آب جوش میگذاریم و پوست آن را میگیرم و گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم و آن را داخل خمیر میریزیم و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن میپاشیم و کمی هم جعفری میریزیم و پنیر را روی آن رنده میکنیم
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
ترخون : ۲ قاشق سوپخوری
دارچین : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم. روغن و شیر را در یک فنجان اندازهگیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم.
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پیتزا میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
گوجه فرنگی را در آب جوش میگذاریم و پوست آن را میگیرم و گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم و آن را داخل خمیر میریزیم و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن میپاشیم و کمی هم جعفری میریزیم و پنیر را روی آن رنده میکنیم
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا