دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه اسفناج


کلوچه اسفناج
برای ۲ تا ۳ نفر - زمان پخت ۱۵دقیقه
● مواد لازم:
▪ آرد معمولی: ۵۰ گرم
▪ زده تخم مرغ: ۱عدد
▪ شیر: یک چهارم فنجان
▪ مارگارین: ۱ قاشق غذاخوری
▪ آرد برای پاشیدن: ۱قاشق غذاخوری
▪پنیر پیتزا رنده شده: ۲۵ گرم
▪ ژامبون خرد شده: ۴۰ گرم
▪ قارچ دکمه ای خرد شده: ۴۰ گرم
▪ روغن: ۱ قاشق غذاخوری
▪ اسفناج: ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
اسفناج را ۳ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا نرم شده و آب آن کاملاً کشیده شود. زرده تخم مرغ، آرد، کمی نمک و در صورت تمایل کمی فلفل را در کاسه ای بریزید و نصف شیر را به خمیر اضافه کنید تا خمیر نرمی آماده شود. اسفناج پخته شده را به آن اضافه کنید. مارگارین را داخل ماهیتابه داغ کنید. ۱قاشق غذاخوری آرد را روی آن بریزید و باقیمانده شیر را به تدریج به آن بیفزایید و صبر کنید تا به جوش آید. گاهی آن را هم بزنید. پنیر، ژامبون و قارچ را داخل سس بریزید و حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را ببندید. کمی روغن در ماهیتابه داغ کنید، ۲ قاشق از مایه را در آن بریزید. ماهیتابه را تکان بدهید تا مایه کاملاً پهن شود چند دقیقه بعد آن را پشت و رو کنید تا طرف دوم هم طلایی شود.
کلوچه را داخل بشقاب سر بدهید. به همین ترتیب همه مایه خمیر را آماده کنید. توجه داشته باشید کلوچه ها را روی هم نگذارید و بین آنها کاغذ روغنی قرار دهید تا به هم نچسبند.کلوچه ها را در بشقاب بگذارید از مخلوط دوم وسط آن بریزید و خمیر را روی مخلوط تا کنید. در هر بشقاب ۳ کلوچه بگذارید و با برش های گوجه فرنگی و سیب زمینی آن را سرو کنید.
اشرف پورمند
منبع : روزنامه ایران