جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

قارچ خوراکی (Mushroom)


قارچ خوراکی  (Mushroom)
● خواص: گونۀ شماره یک ملین و تونیک و نیروی جنسی را افزایش می دهد. قارچ استخوانها را تقویت می کند. خستگی را رفع و کمبود ویتامین D را جبران می کند.
برای اینکه تمام مواد مغذی را از مواد غذایی به بهترین صورت جذب شود نیاز به ویتامین های گروه B می باشد.
قارچ یک دسته از این ویتامین های سوخت و ساز را تأمین می کند.
هر سلول در بدن ما به ویتامین B۲ موجود در قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی کسب کند.
وظیفه بیوتین موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن این است که انرژی را آماده نگه می دارد و اسید فولیک در سوخت و ساز پروتئین و مواد اصلی ژن ها رل مهمی را بازی می کند.
قارچ دارای مواد معدنی زیادی از سدیم، کلسیم و سیلیس، کلر، کبالت و منیزیم است و فعالیت مغزی را بخاطر داشتن فسفر تقویت می کند.
قارچ از لحاظ مواد سفیده ای بسیار غنی است و افراد گیاهخوار که با نخوردن گوشت از آن مواد محروم هستند با تغذیه قارچ آن را جبران می کند.
قارچ برای کسانی که دیابت دارند، اشخاصی که چاق هستند مفید است. یبوست را از بین برده، اشتها آور، ملین است و نیروی جنسی را افزایش می دهد. ضمناً مقوی معده است و خونریزی های داخلی را متوقف می کند. اسهال را بند می آورد.
● موارد پرهیز: مصرف قارچ به علت دیر هضم بودن آن برای پیران و زنان حامله و کسانی که بچه شیر می دهند توصیه نمی شود. همچنین کسانی که مبتلا به اختلال کلیه هستند.
منبع : طعام اسرار