پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

جنگ روانی علیه موفقیت‌های هسته‌ای ایران


جنگ روانی علیه موفقیت‌های هسته‌ای ایران
در این نوشتار برای شناخت حربه‌های مورد استفاده دشمن در جنگ روانی و مقابله با آن‌ها به بررسی و تحلیل ترفندهای او در ارتباط با خنثی‌سازی موفقیت‌های هسته‌ای ایران پرداخته و نیم‌نگاهی به سیر خبری و تبلیغات رسانه‌ای دشمن می‌اندازیم:
۱) افزایش بودجه آمریکا برای تخریب ایران
دولت آمریکا پس از تلاش‌های بی‌وقفه خود موفق شد نظر اکثریت آرا را برای افزایش بودجه تأسیس شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی علیه سه کشور کوبا، ایران و کره شمالی جلب کند. بر اساس این توافق در دولت جورج بوش، رئیس جمهوری آمریکا، قرار شد با ۸/۳ درصد افزایش بودجه نسبت به سال گذشته، مبلغ ۲/۶۶۸ میلیون دلار برای شبکه‌های صدای آمریکا، رادیو آزاد و تلویزیون مارتی اختصاص یابد. همچنین قرار است حقوق کارکنان این واحد‌ها افزایش یابد و جنگ تبلیغاتی علیه ایران، کوبا و کره شمالی در آنها شدت پیدا کند.۱
همواره در طول تاریخ، تبلیغات و شایعه‌سازی مهم‌ترین نقش را ایفا کرده و خواهد کرد؛ از این رو سیاستمداران و حکومت‌های غیر اسلامی و استبدادی برای حذف رقیب و نیل به اهداف سیاسی خود به جای جنگ نظامی، از اهرم تبلیغات و جنگ روانی بهره می‌برند؛ اهرمی که از نظر اقتصادی و انسانی مقرون به صرفه است.
۲) کنترل برنامه هسته‌ای ایران
تعلیق و توقف کامل برنامه‌ هسته‌ای ایران خاتمه یافت و دانشمندان توانای این مرز و بوم توانستند با تلاش‌های بی‌وقفه و دور از انتظار جهانیان غنی‌سازی ۵/۳ درصدی را برای ملت ایران به ارمغان آورند و امید می‌رود که با تکمیل چرخه سوخت هسته‌ای، ایران به کشورهای صنعتی هسته‌ای بپیوندد و تمامی نیازات خود را در زمینه‌های مختلف پزشکی، کشاورزی، صنعتی و غیره از این نعمت و موهبت خدادادی بر آورده نماید. در این راستا دشمنان ملت شریف ایران به ویژه آمریکا تمام قوا و نیرو و اعتبار خود را با توسل به جنگ روانی و تهدید و ارعاب، جهت همسو کردن جامعه بین‌المللی برای محروم کردن ایران از حق مسلم‌اش به کار گرفت؛ چنانچه خبرگزاری فرانسه به نقل از مطبوعات اسرائیل گزارش داد: «رژیم صهیونیستی، ماهواره جاسوسی جدیدی در مدار زمین قرار می‌دهد.» این خبرگزاری هدف رژیم صهیونیستی از پرتاب این ماهواره را کنترل برنامه هسته‌ای ایران ذکر کرد. به ادعای مطبوعات صهیونیستی، این ماهواره می‌تواند در هر۹۰ دقیقه یک چرخش کامل به دور زمین داشته باشد. اقدامات جاسوسی اسرائیل در حالی است که «مردخای وانونو» دانشمند هسته‌ای اسرائیل در سال ۱۹۸۶(۱۳۶۵) فاش کرد رژیم صهیونیستی بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد. جاسوسان صهیونیست با ربودن وانونو از اروپا و انتقال به اسرائیل، وی را به ۱۸ سال زندان محکوم کردند.۲
ولی این توطئه استکبار با هوشیاری کامل و همت والای مردم ایران اسلامی ایران نقش بر آب گردیده و اقتدار و عزت و سربلندی و استقلال کشور بار دیگر در جهان تثبت شد.
۳) تهدید حمله نظامی آمریکا به ایران
یکی از بارزترین و بهترین فاکتورهای آمریکا در جنگ روانی علیه ایران جهت متوقف کردن برنامه‌های هسته‌ای، تهدید حمله نظامی به ایران اسلامی می‌باشد. در تاریخ ۲۵/۱۰/۸۵ طی اقدامی هماهنگ رسانه‌های خارجی و داخلی توطئه خود را با مطرح کردن بحث احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران شروع کرده و سعی در ایجاد رعب و وحشت در بین مردم نمودند که این اقدام با اعلام استراتژی جدید بوش در منطقه و تصمیم بر اعزام ۲۰هزار تفنگدار جدید به عراق و اعزام دو ناو هواپیما بر به خلیج فارس کلید خورد و برای نمونه به چند مصداق آن اشاره می‌شود:
«رادیو بی بی سی» از همان طلوع صبح روز بیست و پنجم اقدام به شایعه‌سازی کرد و اعلام نمود: «به دنبال تصمیم بوش برای تقویت نیروهای آمریکایی در عراق و خلیج فارس برخی از سیاستمداران حزب دموکرات گفتند او در صدد گسترش دامنه جنگ عراق به ایران و سوریه است....»
«استفان هدلی» مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای تلویزیونی به این سؤال که آیا رئیس جمهوری اختیار انجام عملیات نظامی در داخل ایران را دارد یا نه پاسخ صریحی نداد و گفت: من نگفتم رئیس جمهوری اختیار چنین کاری را ندارد.۳
« به نوشته روزنامه صباح ترکیه پس از سه سال استفاده دوباره از جنگنده‌های آمریکایی نشان می‌دهد فشارهای آمریکا بر ایران روز به روز افزایش می‌یابد.»۴
رادیو فردا طی تحلیلی گفت: «آمریکا با بارگیری در منطقه و تقویت صفوف مخالفان ایران و با افزایش فشار، در حال زمینه‌سازی اقدامات جدی‌تری است.»۵
نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «آمریکا تجهیزات ضد موشکی و قدرت نظامی خود را در آب‌های خلیج فارس تقویت کرده است.»۶
«باید انتظار داشت که با اعزام ادوات جنگی جدید به عراق فشارها بر ایران و سوریه بیشتر شود.»۷
این در حالی است که همه سیاستمداران دنیا خصوصاً سیاستمداران استکباری بر این واقعیت معترفند که نمی‌توان با ایران اسلامی درگیر شد.
آمریکا که با سودای نفوذ در خاورمیانه و فشار به ایران پا به منطقه گذاشت هم‌اکنون با چالش‌های فراوانی مواجه شده و با دست خود مسیر روابط با کشورهای همسایه را برای جمهوری اسلامی هموار ساخته است. هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلاری جنگ‌طلبان کاخ سفید در کنار ناتوانی در مهار روزافزون خشونت‌ها و برقراری دموکراسی آمریکایی، ساکنان کاخ سفید را تحت فشار شدید خارجی و داخلی قرار داده است. رشد اقتصادی آمریکا به طور نسبی کاهش یافته و استقراض‌های این کشور رو به افزایشی غیرقابل باور است. آمریکا در نشاندن آتش جنگ‌های خود در منطقه ناتوان است و شایعه حمله نظامی و تهدیدهای آن همانند حکایت همان غرش شیر پیر است. به علاوه ملت ایران به نظام مستقر در این کشور و خادمان حقیقی خود عشق می‌ورزند و با تمام وجود آماده دفاع از استقلال و شرف ایرانی و اسلامی خود هستند.
قابلیت‌های نظامی و موشکی ایران نسبت به زمان جنگ ۸ ساله با رژیم متجاوز صدام به نحو چشمگیری افزایش یافته و این‌همه موجب می‌شود که نظام سلطه در اثر هرگونه تجاوز احتمالی پاسخی کوبنده دریافت کند.
- حمله نظامی آمریکا به کنسولگری ایران در اربیل
آمریکا برای تکمیل حربه تهدید حمله نظامی خود به ایران با زیرپاگذاری و نقض قوانین بین‌المللی و حمله به کنسولگری ایران در اربیل عراق می‌خواهد ضمن ایجاد رعب و وحشت در بین ملت بزرگ و غیور ایران اسلامی به همه جهانیان بفهماند که هیچ چیز حتی قوانین بین‌المللی نمی‌تواند جلودار رسیدن آمریکا به اهدافش باشد، ولی این یک خیال باطل است چرا که اگر قرار بر نقض قوانین باشد هر کشوری توانایی و قدرت این عمل را دارد؛ همانطور که از فحوا و محتوای سخنان گهربار مقام معظم رهبری استفاده می‌شود که اگر قرار بر نقض قوانین بین‌المللی باشد ایران نیز در صورت لزوم، متقابلاً این کار را انجام خواهد داد.
- ایران قدرت منطقه
«محمد حسنین هیکل» نویسنده مشهور مصری با درج مقاله‌ای تحت عنوان بازی هوشمندانه ایران، به بررسی مسأله هسته‌ای ایران پرداخت.
او می‌نویسد: «ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای بسیار هوشمندانه و بافراست به بازی خود ادامه می‌دهد. ایرانی‌ها توانسته‌اند بیش از هر طرف دیگری در موضع‌گیری‌ها سنجیده عمل کنند. آنان تأسیسات و مراکز هسته‌ای خود را در منطقه گسترده‌ای پخش کرده و تجهیزات و وسایل دفاعی بدون اشکالی را در اطراف آن استقرار داده‌اند و معتقدند که آمریکا به ایران حمله‌ای نخواهد کرد؛ زیرا زمان این کار گذشته است.»
روزنامه صهیونیستی «جروز الم پست» در تحلیلی نوشت: «روزی را تصور کنید که نیروهای آمریکایی در عراق بمباران می‌شوند و بهای نفت به ۸۵ دلار در هر بشکه می‌رسد. به همین علت است که تحلیل‌گران می‌گویند در صورت حمله آمریکا یا هر کشور دیگری به ایران، احتمال چنین وقایعی وجود دارد.»
«روون مرهاو» مدیر کل سابق وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی درباره عواقب خطرناک ماجراجویی آمریکا بر ضد ایران گفت: «اگر آمریکا به ایران حمله کند، محتمل‌ترین اقدام ایران حمله به منافع آمریکا در منطقه است. این طبیعی‌ترین و آسان‌ترین کار است. آنها می‌توانند به نظامیان آمریکایی در عراق و افغانستان حمله کنند.»
وی افزود: «اگر نیروهای آمریکایی و انگلیسی در عراق نیز در این حملات مشارکت کنند، از سوی ایران مورد حمله قرار می‌گیرند و ایرانی‌ها به هر جایی که آمریکا در آنجا حضور دارد، حمله خواهند کرد.» مرهاو تأکید کرد: «بهای نفت سرسام‌آور خواهد شد؛ زیرا انتقال نفت از طریق خلیج فارس با مشکل روبه‌رو خواهد شد و بهای نفت در جاهای دیگر بسیار بالا خواهد رفت.»۸ این تحلیلی است که هر چند علیه خود استکبار جهانی و صهیونیزم می‌باشد ولی منطبق و برگرفته از تصمیم‌گیری‌های مقامات و مسئولان بزرگ کشور عزیز ایران است.
- آمریکا در برخورد با ایران در گل مانده است
رئیس بخش اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی با اشاره به آنچه که آن را روند دیپلماتیک ایران و آمریکا خواند، اعلام کرد واشنگتن در برخورد با ایران در گل مانده است. به گزارش روزنامه صهیونیستی «جرورالم پست» ژنرال «اهارون زئیفی» در کمیته کنست(پارلمان) تأکید کرد: «تهران به دنبال ادامه تلاش‌های خود برای توسعه بمب هسته‌ای است.»
وی که برای آخرین بار به عنوان رئیس بخش اطلاعات نظامی این رژیم در کنست صحبت می‌کرد، مدعی شد تهران به تازگی ۱۲ موشک کروز با برد بیش از سه هزار کیلومتر به دست آورده که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارند. زئیفی هشدار داد، ایران تهدید اصلی برای امنیت اسرائیل است و آمریکا در برخورد با این اوضاع در گل فرومانده است. ادعای این مقام صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که رژیم اسرائیل با داشتن ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای یکی از غنی‌ترین زرادخانه‌های تسحیلاتی خاورمیانه را داراست که تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی و منطقه است.۹
- انرژی هسته‌ای حق غیر قابل گذشت ایرانیان
همه جهانیان باید بدانند که ملت بزرگ ایران حتی با اتحاد دولت‌های عربی، آمریکا و انگلیس حاضر نیست ازحق خود بگذرد همچنان که رهبر عظیم الشأن فرمودند: «انرژی هسته‌ای به عنوان دستاوردی بومی، مایه افتخار ملت ایران و دنیای اسلام است و اگر برخی دولت‌های عربی و اسلامی تصور کنند با تشکیل اتحاد با آمریکا و انگلیس و اعمال تحریم می‌توانند رضایت رژیم صهیونیستی را جلب و خیال این رژیم غاصب را آسوده کنند، دچار خطای سیاسی شده‌اند.» ایشان همچنین فرمودند: «ملت ایران بدون تردید از حق خود نمی‌گذرد و مسئولان هم حق ندارند از این دستاورد بزرگ صرف نظر کنند.»۱۰
۴) تفرقه‌افکنی آمریکا
تفرقه‌افکنی، گسترش سوء ظن و بدبینی، دامن زدن به اختلافات فکری، عقیدتی و حقوقی و زمینه‌سازی برای خصومت و دشمنی بین عموم انسان‌ها و به ویژه بین مسلمانان، سیاستی«شیطانی» است که آمریکا امروزه به آن دامن می‌زند. قرآن کریم در همین رابطه هشدار داده و اختلاف‌افکنی بین یوسف و برادران را از توطئه‌های شیطان دانسته است: «...من بعد أن نزع الشیطان بینی و بین اخوتی؛ ...پس از آن‌که شیطان بین من و برادرانم اختلاف ایجاد کرد.»۱۱
مسلماً شیطان دشمن اصلی آدم در نظام آفرینش است و خصومت و اختلافات انسان‌ها با یکدیگر ریشه در توطئه‌های شیطانی دارد. شیطان از غفلت‌ها، جهالت‌ها، آزمندی‌ها، حسادت‌ها، عادت‌ها و اخلاق بد فرزندان آدم سوء استفاده می‌کند و زمینه بدبینی، دشمنی، درگیری و جنگ و کشتار را فراهم می‌نماید. بسیاری از اختلافات ریشه در بد سخن گفتن و سخنان باطل و دروغ و تهمت و گناهان گفتاری و نوشتاری و به تعبیر امروز« گناهان رسانه‌ای» دارد. قرآن در این زمینه اینچنین می‌فرماید: «و قل لعبادی یقولوا التی هی أحسن. ان الشیطان ینزغ بینهم. ان الشیطان کان للانسان عدواً مبینا؛۱۲ به بندگانم بگو سخن بهترین را بگویند، به راستی شیطان میان آنان درگیری پدید می‌آورد؛ همانا شیطان نسبت به انسان دشمنی آشکار است.» امروز هم مثل همیشه در تمام جنگ‌ها و بدبینی‌ها خصوصاً اختلاف‌های بین امت اسلامی، باید رد پای دشمن اصلی و اثر انگشت شیطان بزرگ آمریکا را جستجو کرد.
از امام کاظم(ع) سوال شد که جهاد با کدام دشمن واجب تر است؟ فرمودند: أقربهم الیک و أعداهم لک... و من یحرض أعداءک علیک و هو ابلیس؛ آن‌که از همه به تو نزدیک‌تر، و دشمنی او از همه بیشتر است... و دیگر دشمنان را علیه تو تحریک می‌کند و آن ابلیس است.۱۳
ابلیس بزرگ‌ترین دشمن نامرئی بشریت است و استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار، بزرگ‌ترین و بارزترین دشمن آشکار و تحریک‌کننده دیگر دولت‌ها و ملت‌ها علیه امت اسلامی است.
راه‌اندازی سایت‌های اختلاف‌آفرین، نگارش کتب و مجلات تفرقه‌افکن، خبرگزاری‌ها و خبرپراکنی‌های اختلاف‌آفرین شیعه و سنی، توهین به مقدسات و عقاید شیعیان، هتک حرمت حرم امامان معصوم(ع) و صدها نمونه دیگر در شرائط امروز، بخشی از اقدامات شیاطین پیدا و نهان است که اشاره‌ای کوتاه به آن می‌شود.
روزنامه اسرائیلی«جروزالم پست» فاش کرد که مقامات دولت آمریکا علاقه زیادی به این بحث پیدا کرده‌اند که اتحاد میان شیعیان و اختلاف‌افکنی غربی‌ها ترس کافی میان کشورهای سنی ایجاد و آن‌ها را به سمت غرب متمایل می‌کند. این گزارش در ادامه به عنوان مدرکی برای سخنان خود درباره مفید بودن اختلافات برای آمریکا به انتشار سخنان «کاندولیزا رایس»، وزیر خارجه آمریکا در روزنامه «واشنگتن پست» اشاره کرد، که مدعی شده بود اختلاف میان شیعیان و سنی‌ها با جنگ حزب‌الله علیه اسرائیل آغاز شد که در آن اتحاد میان ایران و حزب‌الله به ترس کشورهای سنی منجر گردید و آن‌ها را به همکاری با غرب ترغیب کرد.۱۴
«شیخ محمود عکام» اندیشمند اهل سنت سوریه گفت: «‌به جای پرداختن به مسائلی همچون شیعه و سنی یا هر مذهب اسلامی دیگر، باید دغدغه گسترش نفوذ صهیونیسم، آمریکا و تجاوز گستاخانه آن‌ها به کشورهای اسلامی را داشته باشیم.» استاد فقه اسلامی دانشگاه شهر حلب افزود: «سخن گفتن در این زمینه، سبب تفرقه و تشتت مسلمانان شده، و خدمتی مجانی به منافع استعمارگران طغیانگری است که می‌کوشند میان مسلمانان فتنه به پا کنند.»
«سلمان العوده» از روحانیون سعودی که ریاست «مؤسسه الاسلام الیوم» را بر عهده دارد، به تازگی مدعی شده است: «مذهب تشیع در سرزمین شام و برخی از کشورهای اسلامی، به ویژه سوریه، به سرعت رو به گسترش است.» به گفته العوده «گرایش به مذهب تشیع یک پدیده سیاسی است، بدین معنا که برخی‌ها به نشانه تأیید مواضع سیاسی ایران، به مذهب تشیع روی آورده‌اند.»
اما روحانی برجسته اهل تسنن سوریه در واکنش به سخنان العوده گفت:«گسترش نفوذ شیعه در سرزمین شام به ویژه سوریه، یک ادعای نادرست، بی اساس و خدمت مجانی به دشمنان اسلام است.» شیخ محمود عکام افزود: «حتی اگر این ادعا واقعیت داشته باشد، شخصا گسترش مذهب تشیع را گسترش دین اسلام می‌دانم که مانعی نیز ندارد.» این متفکر برجسته سوری، در عین حال تأکید کرد: «من در سوریه زندگی می‌کنم،‌ ولی شاهد رواج مذهب شیعه در این کشور نیستم؛ آنچه مشاهده می‌کنم، تلاش برای تحقق وحدت مسلمانان است.» وی متذکر شد: «باید تمامی مذاهب اسلامی را به وحدت و ایستادگی در برابر نفوذ صهیونیسم و آمریکا فراخواند که تمامی مسلمانان را بدون در نظر گرفتن مذهبشان، هدف قرار داده است.» شیخ عکام افزود: «ما می‌خواهیم در مورد خطری جدی و واقعی هشدار دهیم. استعمارگران پیوسته میان مسلمانان تفرقه‌افکنی می‌کنند.»۱۵
این بار نیز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران با رهنمودهای خود ضمن آگاهی و تنویر افکار عمومی مسلمین جهان، همه دولتمردان، متفکران و عالمان کشورهای اسلامی را به وحدت و اتحاد دعوت نمودند تا بار دیگر آمریکا را در راه رسیدن به اهداف شومش ناکام سازند: «دشمن می‌خواهد مسأله غدیر را به زمینه‌ای برای برادرکشی و جنگ و خونریزی میان مسلمانان تبدیل کند و به کمتر از آن هم راضی نمی‌شود؛ بنابراین شیعیان نباید کوچک‌ترین اظهار نظر یا حرکتی انجام دهند که به این توطئه کمک کند، ضمن آن‌که برادران اهل سنت نیز باید هوشیار و مراقب سوء استفاده دشمنان از تعصبات و احساسات مذهبی باشند. قدرت‌های استکباری و در رأس آن آمریکا، برای مقابله با موج روزافزون بیداری اسلامی که منشأ آن برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی ایران است، به ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی روی آورده‌اند؛ بنابراین دنیای اسلام به ویژه روشنفکران و علمای مسلمان باید به آگاه‌سازی قشرهای مختلف همت گمارند و بر لزوم اتحاد و برادری مسلمانان تأکید جدی کنند. رئیسان و سیاستمداران کشورهای اسلامی به ویژه کشورهای منطقه بدانند عزت اسلام و قدرت جمهوری اسلامی ایران مایه پشتگرمی و قوت آنان خواهد بود.۱۶
با پیروزی انقلاب در ایران، آمریکا برنامه جدیدی طراحی کرد تا انقلاب اسلامی ایران را انقلاب شیعی وانمود کند، در حالی که انقلاب ما، انقلاب اسلامی و انقلاب قرآن است که افتخارش برافراشتن پرچم ارزش‌های اسلامی و توحید و معرفی احکام الهی و ارزش معنوی اسلام است و موفق نیز بوده است. اگر انقلاب ایران از دنیای اسلام، فلسطین، افغانستان، لبنان و هر مسلمانی که برای اسلام حرکت می‌کند حمایت و دفاع نمی‌کرد، دشمنان هم با ایران کاری نداشتند.۱۷
۵) توطئه رسانه‌ای
از آنجا که آمریکا از اقدامات روانی قبلی خود علیه ایران (تهدید نظامی، تفرقه بین مسلمانان و...) طرفی برنبست، هیاهو و جنجال فرستادن پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت را مطرح نمود و همه متحدان اروپایی‌اش نیز با توطئه رسانه‌ای پشتیبانی نمودند.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی افشا کرد: «رسانه‌های اسرائیلی و آمریکایی با برنامه‌ای هدفمند به دنبال القای مداخله ایران در ناآرامی‌های عراق و لبنان هستند.» به نوشته این روزنامه، در هفته دوم جنگ اسرائیل با لبنان، یادداشتی برای تصمیم‌گیرندگان عالی‌رتبه در وزارت دفاع فرستاده شده که بر اساس آن تلاش‌های رسانه‌ای از حزب‌الله دور شده و ایران را مرکز قرار دهند.
جروزالم پست افزود: «دلیل چنین تغییری آن بود که اگر رهبران و نمایندگان اسرائیلی همواره مبارزان سید حسن نصرالله را به جای لبنانی بودن، نیروهای ایران بنامند، جامعه بین‌الملل حمایت بیشتری از اسرائیل علیه آن‌ها خواهد کرد و نیز توجهات را به دیگر برنامه‌های ایران از جمله برنامه هسته‌ای جلب خواهد کرد.»۱۸
سرانجام پس از گذشت دو سال از تهدید و ارعاب آمریکا و متحدان اروپایی‌اش مبنی بر این‌که اگر ایران تعلیق کامل را نپذیرد و برنامه هسته‌ای خود را به طور کامل متوقف نسازد، پرونده‌اش به شورای امنیت ارسال می‌شود، پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت ملی رفت. ولی دولت ایران با یک دیپلماسی فعال توانست تصویب قطعنامه را ماه‌ها به تعویق اندازد و بالاخره آمریکا با دادن امتیازاتی به روسیه و چین به صدور قطعنامه‌ای رضایت داد که از نظر محتوا مرده و بی‌ارزش بود. دولت آمریکا سعی در نهایت بهره‌برداری از این قطنامه را داشت. از این رو رادیو آمریکا و شبکه‌های همسو با آن در خارج و داخل وانمود کردند که ایران در بحران بزرگی گرفتار آمده و چنانچه به مفاد قطعنامه عمل نکند، قطعنامه‌ای شدیدتر در پیش روی اوست.
از دیگر ترفندهای استکبار جهانی در ارتباط با موفقیت‌های هسته‌ای ایران می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که فهرست‌وار ذکر می‌گردد:
- تلاش در جهت تشکیل ائتلاف ضد ایران.
- دامن زدن به اختلافات قومیتی ملت ایران در تمامی استان‌های مرزی.
- کمک تسحیلاتی و ارزی به اشرار در استان‌های مرزی به ویژه استان کرمان.
- پخش cd‌هایی جهت ناکارآمد معرفی کردن دولت عدالت‌محور.
عباس بذر کار
پی‌نوشت‌ها:
۱. اعتماد ملی،۲۱/۱۱/۱۳۸۵.
۲. جمهوری اسلامی، ۶/۲/۱۳۸۵.
۳. بی بی سی، ۲۵/۱۰/۸۵, ساعت ۶ صبح.
۴. رادیو فردا، ۲۵/۱۰/۸۵,ساعت ۱۳.
۵. رادیو فردا، ۲۵/۱۰/۸۵,ساعت ۱۷.
۶. رادیو آمریکا، ساعت ۱۸.
۷. رادیو آمریکا، ۲۵/۱۰/۸۵,ساعت ۲۰.
۸. کیهان، ۳۰/۱/۱۳۸۵.
۹. جمهوری اسلامی، ۱۰/۱۰/۱۳۸۴.
۱۰. کیهان، ۱۹/۱۰/۱۳۸۵.
۱۱. یوسف، آیه ۱۰۰.
۱۲. اسراء، آیه ۵۳.
۱۳. میزان الحکمه، ج۲، ص۱۴۵۱، ح۹۳۷۰ .
۱۴. کیهان، ۲۵/۱۱/۱۳۸۵.
۱۵. اخبار شیعیان، شماره ۱۳، آذرماه ۱۳۸۵.
۱۶. کیهان، ۱۹/۱۰/۱۳۸۵.
۱۷. کیهان، ۲۶/۱۰/۱۳۸۵.
۱۸. ایمان، ۲۵/۱۱/۱۳۸۵.
منبع : صنایع نیوز