شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سوپ ماهی آمور(روش ایرانی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی آمور یك كیلوگرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
كره ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۴عدد
جعفری خردشده ۱قاشق غذاخوری
هل ومیخك از هر یك ۲ دانه
نمك وفلفل مقداركافی
● طرز تهیه :
پوست ماهی آمور را گرفته ،پس از شستن با ۸ ملاقه آب ،هل ومیخك بجوشانید. گوشت ماهی پخته شده را چرخ كرده وسوپ آنرا صاف نمائید.آرد را با كره تا حد طلائی رنگ شده سرخ كرده وداخل سوپ بریزید ،بگذارید بجوشد. پس از ۲ دقیقه گوشت چرخ كرده ماهی ،نمك وفلفل را به آن اضافه نمائید.در صورتیكه سوپ سفت دوست نداریدگوشت چرخ كرده را به آن اضافه نمائید. موقع كشیدن سوپ , روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید . برای ترش مزه شدن سوپ از نصف استكان آبلیمو استفاده نمائید ویا برای هر نفر یك لیمو ترش قاچ شده كنار آن بگذارید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سیل سلامت قتل کنکور تهران سردار رادان سازمان سنجش آتش سوزی شهرداری تهران پلیس اصفهان زنان
قیمت دلار دلار سایپا خودرو قیمت خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو
کیومرث پوراحمد خودکشی تلویزیون سینمای ایران فیلم ترانه علیدوستی سریال گردشگری موسیقی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل الماس همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل