دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
نکتههای ظریف خانهداری
با دانستن این نکته که هرکاری فوت و فن خاص خودش را دارد و با اطلاع از آن فوتوفنها، به راحتی میتوانید خانهای پاکیزه و آرام داشته باشید. در این مطلب به چند نکته ساده اما مفید در رابطه با امور خانهداری اشاره میشود.
▪ برای پاک کردن جای بدمنظره برچسبهای مختلف بر روی در یخچال میتوانید روغن جلای مبلمان را روی آنها پاشیده و سپس با دستمال نرمی پاک کنید.
▪ برای از بین بردن بوی بدی که از فر آشپزخانه به مشامتان رسیده و شما را ناراحت میکند، میتوانید قبل از پخت غذا ماهی تابهای را تا نصفه با مخلوط آب و سرکه پر کرده و وسط فر قرار دهید. حال باید فر را به مدت چند دقیقه گرم کرده و سپس بگذارید تا سرد شود.
▪ برای برطرف کردن چرک یقه پیراهن، قبل از قراردادن آن در ماشین لباسشویی میتوانید بر روی یقه پیراهن صابون مالیده و پانزده دقیقهای صبر کنید. سپس آن را در داخل ماشین لباسشویی بیندازید تا تمیز تمیز شود.
▪ برای پاک کردن لکههای شمع میتوانید بر روی آنها کمی نفت ریخته و بعد از پنج دقیقه پاکش کنید.
▪ بهترین راه زدودن بوی بد پیاز و سیر از دست و انگشتانتان، مالیدن دستها با سیبزمینی آب پز است.
▪ برای اینکه دود سیگار را در مکانی سربسته از بین ببرید، میتوانید بلافاصله شمعی روشن کنید.
▪ اگر به هنگام اتو کردن لباسی، محلی به رنگ زرد درآمد، میتوانید برای پاک کردن لکه زرد از آب اکسیژنه استفاده کنید.
▪ برای پختن حبوبات خشک، آنها را از یک شب قبل در آب ولرم گذاشته و به هنگام پخت کمی جوش شیرین به آب اضافه کنید.
▪ اگر کف تنگ آب به نظر کدر میرسد، میتوانید کمی نمک و سرکه در کف تنگ نگاه دارید تا بهتر از روز اولش شود.
▪ برای جذب رطوبت داخل یخچال میتوانید ظرفی پر از نمک در آن قرار دهید.
▪ اگر کیکی که پخته اید از قالب خود خارج نمیشود، میتوانید پارچهای مرطوب زیر ظرف پهن کرده و کمی صبر کنید.
▪ اگر کنسروی را باز کردید، محتویاتش را داخل ظرف شیشهای مناسبی قرار دهید تا عمر طولانیتری داشته باشد.
▪ برای اینکه کریستالهای زیبایتان بعد از شستشو هنوز درخشش داشته باشد، میتوانید بار آخر آنها را با مخلوط آب و سرکه آب بکشید.
▪ در قابلمهها و تابههایی که زرد شدهاند، میتوانید کمی آب و تمیزکننده قرار داده و بعد بجوشانید. بعد از جوشاندن ابتدا با آب گرم و سپس نیز با آب سرد آنها را آب بکشید.
▪ برای اینکه تنگ آب سفره تمیزی و شفافیت قبلی خود را باز یابد، میتوانید نصف آن را با تکههای روزنامه پرکرده و بعد از ریختن آب بر رویشان حسابی تکانش دهید.
▪ برای تمیز کردن شیرهای آب به جای دستمال از جوراب کهنهتان استفاده کنید تا نتیجه عالی را ببینید.
▪ اگر به آبی که گل کلمها را در آن میجوشانید، کمی شیر علاوه کنید، هم گل کلمها رنگ سفید زیبایی مییابند و هم خبری از بوی بد در میان نخواهد بود.
▪ برای زدودن لکه لجوج چای؛ اگر پارچهتان پنبهای و یا پشمی بوده و لکه چای تازه باشد، میتوانید آن را با دستمالی که در آب ولرم خیس کردهاید، بمالید. ولی اگر لکه چای کهنه باشد، آنگاه با تکه پنبهای آغشته به آب لیمو و آب ولرم آن را تمیز کنید.
▪ اگر دوست دارید رب گوجهفرنگیتان عمر بیشتری داشته باشد، بهتر است بعد از صاف کردن سطح رویی رب گوجهفرنگی بر رویش لایهای روغن زیتون علاوه کنید.
▪ برای زدودن لکه تخم مرغ باید لباس و یا پارچه را مدتی در آب سرد نگاه داشته و سپس با آب ولرم و صابون آن را بشویید.
▪ برای زدودن بوی ماهی از بشقابهایتان میتوانید در ظرف شستشوی ظروف، کمی تفاله قهوه گذاشته و شستشو را آغاز کنید.
▪ برای پوست گرفتن گوجهفرنگی باید با لبه پشتی چاقو در جهت عکس عمل پوست گرفتن چندین بار بر روی گوجهفرنگی بکشید و یا اینکه آنها را به مدت یک دقیقه در آب جوش نگاه دارید.
▪ برای دور ساختن مزه تلخ بادنجانها باید بعد از پوست گرفتن آنها را در آب نمک نگاه دارید.
▪ به شستشوی سبزیجات در آبی که بدان نمک علاوه کردهاید، عادت کنید زیرا آب نمک سبزیجات را بهتر و مؤثرتر تمیز میکند.
▪ برای ممانعت از ترکیدن سوسیسها در فر و یا روی منقل، میتوانید قبل از پخت آنها را در شیر سرد فرو کنید.
▪ برای پاک کردن لکه و رنگ پوست گردوی تازه از دستها، میتوانید آنها را با پنبهای آغشته به سرکه حسابی مالیده و سپس با آب سرد بشویید.
▪ برای پاک کردن لکه زنگ فلز بر روی لباس، چند قطره بدان آب لیمو علاوه کرده و سپس اتو کنید.
▪ اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت. * قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدینوسیله بوی پیاز به خود نگیرد.
▪ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید.
▪ اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید.
▪ به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچها به راحتی بخار شود. * با افزودن مقدار کمی جوش شیرین به شیر هم از فاسد شدنش در کوتاه مدت جلوگیری خواهید کرد و هم هضم آن را آسان خواهید کرد.
▪ برای جلوگیری از کپک زدن نان، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید.
▪ اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت، دستپاچه نشوید؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود.
▪ برای برطرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید.
▪ برای اینکه در شیشهای قابلمه و یا ماهیتابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
هواشناسی شهرداری تهران تهران شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری پلیس قتل فضای مجازی سیل سلامت وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن سایپا
سریال پایتخت تئاتر تلویزیون فیلم سریال سینمای ایران موسیقی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
تسلا ایلان ماسک اپل تبلیغات مریخ آیفون ناسا گوگل فناوری بنیاد ملی نخبگان
سرطان سازمان غذا و دارو روانشناسی موز خواب طول عمر دندانپزشکی بارداری آلزایمر روغن حیوانی