یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
برای استفاده از مایکرو ویو، پوست مواد را سوراخ کنید
طبخ غذا در مایکرو ویو، در مدت زمان بسیار کوتاه و بدون استفاده از مایعات صورت می گیرد.
در نتیجه مواد غذایی مفید و ویتامین ها بیش از سایر روش های طبخ، حفظ و از طریق دستگاه گوارش جذب می شود.
برای طولانی تر کردن عمر دستگاه و سلامت غذای مصرفی، هرگز از ظرف فلزی در طبخ استفاده نکنید زیرا فلزات امواج مایکروویو را برمی گردانند و آن ها را باشدت زیادی به دیواره فر می زنند.
ظروف مصرفی بهتر است از جنس شیشه، سرامیک، کارتن و غیرفلزی باشند.
برای جلوگیری از ترکیدن گوجه فرنگی، بادمجان، کدو و یا میوه هایی که درون مایکرو ویو طبخ می کنید پوست آن ها را با چنگال سوراخ کنید در غیر این صورت، آب موجود در این گونه موادغذایی از داخل به جوش می آید و سبب ترکیدن پوست آن ها می شود.
منبع : روزنامه خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل