شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
چند کلمه از تخممرغ
برای اینکه تخممرغها در زمان آبپز شدن ترک نخورد کمی نمک و یا سرکه به آب آن اضافه کنید. ضمناً با حرارت متوسط آن را بپزید ولی در هر حال باید تخممرغ را قبل از پخت حتماً مدت کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا سرمائی که از یخچال گرفته، را از دست بدهد. حال اگر تخممرغها در حین پختن ترک خرد فورا آن را از آب بیرون آورده و مقداری نمک بر ترک آن بپاشید تا دوباره بهم بچسبد. همچنین اگر تخممرغ ترک خوردهای دارید و میخواهید آبپز کنید، آن را در یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپیچید و بالاخره برای اینکه زرده تخممرغ را در زمان پخت کاملاً در وسط سفید قرار بگیرد. تخممرغها را حین پختن مرتباً بچرخانید و این رو آن رو کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل