یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

میگوی سرخ شده


میگوی سرخ شده
▪ موادلازم :
میگو
پیاز,سیر,فلفل و ادویه
سیب زمینی یاسبزی(گشنیز,شنبلیله)
برنج
كشمش,خلال بادام,مغزگردو
ترشی یا لیمو ترش
پیازسبز,تربچه
▪ طرزتهیه:
میگوی خشك یا تازه را با پیاز داغ,سیر ,فلفل ,سیب زمینی یا سبزی (گشنیزوشنبلیله)و ادویه سرخ كرده وبا چلو یا نان مصرف می‌كنند. اگر بخواهند پلو مصرف كنند آن را لای پلو می‌گذارند تا با آن دم بكشد. بعضی‌ها میگوی سرخ كرده را با كشمش وخلال بادام یا مغزگردو قاطی می‌كنند ودر پیاز داغ سرخ می‌كنند. خوراك ماهی یا میگو را بهتر است با ترشی, لیمو ترش, ترشی انبه, پیاز سبز یا پیاز خشك وتربچه مصرف كرد.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید