پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


کاربرد تکنولوژی نگهداری محصولات غذایی با استفاده از سرما و انجماد


کاربرد تکنولوژی نگهداری محصولات غذایی با استفاده از سرما و انجماد
نویسنده : ایرانمنش - مصطفی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۲۹
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۰-۳۱-۵

در این کتاب به زبانی ساده شیوه‌های مناسب استفاده از یخچال و فریزر در نگهداری و انجماد محصولات غذایی و میوه‌ها شرح داده شده است .در کتاب همچنین به شکل صحیح بسته‌بندی غذاها و چگونگی مصرف غذاهای یخ‌زده اشاره گردیده است .