شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
پیرکس
نحوه استفاده از ظروف پیرکس:
نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارند که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را بهطور یکنواخت میپزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن میشود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند ضمن آنکه از این ظروف میتوان در انواع فر و مایکروفر استفاده کرد ضمناً برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند.
نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس:
۱. قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.
۲. درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بهطور ناگهانی تغییر ندهید مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف میشود.
۳. بعد از استفاده از این ظروف آنها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.
۴. از بهکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید.
۵. آبهای دارای املاح معدنی (گچ، نمک و آهک) میتواند در بلندمدت خطوط سفید و براقی روی این ظروف بهجای بگذارد که برای از بین بردن این لکهها میتوان از سرکه استفاده کرد.
۶. توصیه میشود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکهای بر روی آنها ایجاد نشود.
۷. سعی کنید در ظروف پیرکس چیزی را سرخ نکنید بهترین حالت برای پختن غذا در ظروف پیرکس، پخت با آب (مثل انواع خورشها) است.
۸. دقت کنید چنانچه از پیرکس برای پخت غذاهائی مثل لازانیا و ماکارانی استفاده میکنید کف آن حتماً چرب باشد.
۹. چنانچه خدای نکرده ظروف پیرکس شما شکست، دستپاچه نشوید و حتیالمقدور سعی کنید قطعات آن را با جاروبرقی جمعآوری کنید.
نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارند که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را بهطور یکنواخت میپزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن میشود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند ضمن آنکه از این ظروف میتوان در انواع فر و مایکروفر استفاده کرد ضمناً برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند.
نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس:
۱. قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.
۲. درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بهطور ناگهانی تغییر ندهید مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف میشود.
۳. بعد از استفاده از این ظروف آنها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.
۴. از بهکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید.
۵. آبهای دارای املاح معدنی (گچ، نمک و آهک) میتواند در بلندمدت خطوط سفید و براقی روی این ظروف بهجای بگذارد که برای از بین بردن این لکهها میتوان از سرکه استفاده کرد.
۶. توصیه میشود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکهای بر روی آنها ایجاد نشود.
۷. سعی کنید در ظروف پیرکس چیزی را سرخ نکنید بهترین حالت برای پختن غذا در ظروف پیرکس، پخت با آب (مثل انواع خورشها) است.
۸. دقت کنید چنانچه از پیرکس برای پخت غذاهائی مثل لازانیا و ماکارانی استفاده میکنید کف آن حتماً چرب باشد.
۹. چنانچه خدای نکرده ظروف پیرکس شما شکست، دستپاچه نشوید و حتیالمقدور سعی کنید قطعات آن را با جاروبرقی جمعآوری کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل