شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


بهداشت و تولید مواد غذایی


بهداشت و تولید مواد غذایی
تهیه و تنظیم : شیخ‌الاسلام - ربابهعبداللهی - زهرامینایی - مینا
ویراستار : خزامی‌پور - بشیر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۹/۱۷
رده دیویی : ۶۱۳.۴۰۹۵۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۱۳-۲۶-۳

جزوه حاضر یکی دیگر از مجموعه کتاب‌های مشارکتی سازمان نهضت سوادآموزی برای آموزش زنان روستایی است که در آن به زبانی ساده اطلاعات و توصیه‌هایی ذیل این عناوین فراهم آمده است :((بهداشت مواد غذایی)), ((نکته‌های اساسی در خرید, آماده‌سازی و مصرف مواد غذایی)), ((نکته‌های کلی که به هنگام کار با مواد غذایی باید رعایت کرد)), ((راه‌های ساده تولید مواد غذایی)) و ((رعایت نکات بهداشتی در پرورش گاو, گوسفند و مرغ)) .


همچنین مشاهده کنید