دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


اصول نگهداری مواد غذایی در سردخانه و انبار


تاریخ نشر : ۸۵۰۲۰۲
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۱۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۳-۳
شماره کنگره : ۸۵۲۰۲۰۸۵
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : میرزایی - حسن
نویسنده : میرزایی - حبیب‌الله

در این کتاب نخست درباره‌ی تفاوت بین روش‌های نگهداری زیر و بالای صفر و میکروبیولوژی فیزیولوژی پس از برداشت سردخانه، بحث شده است؛ سپس کلیاتی در باب تاسیسات و تجهیزات و بارهای حرارتی و ساختمان و عایق‌بندی سردخانه مطرح گردیده و در پایان محل انجماد و زمان آن و انبارداری و روش‌های ضدعفونی تشریح شده است.