یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پوره ماهی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
▪ یک تکه لیموترش
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
▪ یک قاشق مرباخوری خردل
▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
▪ نصف فنجان کره
▪ هشت عدد نان باگت
● طرز تهیه
فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.
سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.
سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل